Wie ben ik
Mijn naam is Paul van Wijk en ik ben in 1976 geboren en getogen in Den Haag (Scheveningen). Ik kom uit een creatief nest. Mijn opa was smid/loodgieter en mijn vader is timmerman/meubelmaker.
Gelukkig ben ik met twee rechter handen geboren en maken mijn handen wat mijn ogen zien. Jaren heb ik bij mijn ouders in het bedrijf gewerkt en mijn schilders-en ondernemersdiploma gehaald. Bij een aannemersbedrijf heb ik in het buitenland gewerkt aan een groot bouwproject.

Voor het realiseren van verbouwingen, het meedenken over oplossingen en het maken van meubels op maat bent u bij mij op het goede adres.

Door samenwerking met o.a. een stucadoor, schilder en loodgieter kan ik een verbouwing gestructureerd van a tot z uitvoeren. Uw verbouwing is dan binnen no-time gereed. Dit betrouwbare netwerk heb ik de afgelopen jaren opgebouwd.